Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Silenci z Manhattanu / Mad Men - 3.serie (2009)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Silenci z Manhattanu / Mad Men - 3.serie (2009)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% Názov:Silenci z Manhattanu / Mad Men - 3.serie (2009)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:16.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-25 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Kde je pravda … Kultovní americký seriál o reklamních i jiných klamech.


    WIKIPEDIE

    Jazyk: EN
    Titulky: CZ - v obraze
    Originální název: Mad Men
    Vysílání: červenec - říjen 2016
    Rok výroby: 2009 ( ČT 2016 )
    Délka: 13 x 45 min. ( cca )
    Žánr: Drama
    Bonusy: Ne
         
    Seriál Mad Men (2007–15) patří k nejoceňovanějším pořadům americké televize. Kromě dalších cen se může pochlubit mj. třemi Zlatými glóby
    v kategorii dramatických seriálů a čtyřmi Cenami Emmy v téže kategorii. Jeho anglický název je typicky americkým mnohovýznamovým
    spojením slov Ad Men (pracovníci v reklamě), Mad Men (muži z výstavní třídy Madison Avenue, kde smyšlená reklamní agentura sídlí)
    a konečně Mad Men (šílenci, což odpovídá životnímu stylu většiny hrdinů seriálu). Vytvoření českého názvu proto představovalo
    značnou výzvu a skončilo určitým kompromisem – Šílenci z Manhattanu.

    Seriál je časově zasazený do šedesátých let a místně pak do prostředí fiktivní reklamní agentury Sterling Cooper, v níž sleduje osudy zaměstnanců a majitelů, včetně kreativního ředitele Dona Drapera – charismatického génia, alkoholika a vraha, skrývajícího se za ukradenou identitou. Za fenomenální úspěch seriál vděčí krom jiného faktu, že díky prostředí reklamní agentury se mohla stát jeho stěžejním tématem konzumní společnost. Postavy působí, jako by vystoupily ze stránek dobových magazínů zaplněných obrazy dokonalých hospodyněk v lodičkách.

    Děj pak nabízí lákavý únik do jednodušších časů, kdy se kouřit smělo všude, alkohol v práci byl součástí stylu, sexismus byl sexy, stejně jako návyk nechat za sebou v parku po pikniku odpadky. Podvádění pak bylo běžnou součástí života a do jisté míry potvrzením „mužnosti“.
    Jedna z reklamních kampaní na seriál ostatně hlásala, že „Nevěra je zpátky“.

    Mimo město / Out of Town - 19.7.2016 - 20:20 - 45 min.

    Na začátku roku 1963 dochází ve Sterling Cooper k řadě změn, způsobených fúzí s britskou firmou PPL. Nový šéf Lane Pryce posílá Dona a Sala do Baltimoru oživit vztahy s výrobcem plášťů do deště London Fog. Oba muži si dopřejí romantický zážitek, který však přeruší požární poplach. V kanceláři dojde k nečekanému překvapení při jmenování nového šéfa accountů.

    Láska mezi rozvalinami / Love Among the Ruins - 26.7.2016 - 20:20 - 45 min.

    Ve Sterling Cooper usilovně pracují na kampani pro dietní Pepsi, která se jmenuje Patio. Don se doma snaží sekat dobrotu, zatímco se Betty utěšeně zakulacuje. Podaří se mu přesvědčit zástupce Madison Square Garden, jak se vyrovnat s prostým faktem „nové na místo starého“, ale nedostane se mu podpory ze strany britského vedení. Místo toho se rozhodne radikálně vyřešit budoucnost svého nemocného tchána.

    Můj domov v Kentucky / My Old Kentucky Home - 2.8.2016 - 20:20 - 46 min.

    Paul Kinsey, Smitty a Peggy zůstanou déle v kanceláři, a pracují tak usilovně na zakázce pro Bacardi, že si musejí vypomáhat dopingem. Don se s těhotnou Betty zúčastní Rogerovy a Janeiny párty u příležitosti kentuckého derby a oba se seznámí se zajímavými lidmi. Večírek uspořádají u sebe doma také Joan s Gregem. Soužití s Bettyiným otcem v jedné domácnosti se neobejde bez občasných zádrhelů.

    Opatření / The Arrangements - 9.8.2016 - 20:20 - 46 min.

    Peggy se rozhodne najít si kamarádku, s níž by mohla sdílet byt na Manhattanu. Ve Sterling Cooper se objeví zámožný mladík a objedná si okázalou kampaň na propagaci málo známé sportovní hry jai alai. Sal Romano dostane příležitost se ukázat, když je potřeba nahradit režiséra připravované reklamy. Don s Betty dostanou špatné zprávy ohledně Bettyina otce.

    Mlha / The Fog - 16.8.2016 - 20:20 - 46 min.

    Don s Betty jsou pozváni k učitelce Farrellové, která je informuje o zhoršeném chování jejich dcery Sally. Pete Campbell si láme hlavu s klesajícím prodejem televizorů Admiral, ale jeho řešení firmu vůbec nenadchne. Don odveze Betty do porodnice a během dlouhého čekání se seznámí s ředitelem Sing Singu. Narodí se chlapeček, kterého Betty chce pojmenovat po otci.

    Vejde chlápek do reklamky / Guy Walks Into an Advertising Agency - 23.8.2016 - 20:20 - 46 min.

    Těsně před svátečním víkendem čekají ve Sterling Cooper důležitou návštěvu z Londýna. Vypukne všeobecná nervozita, již ještě zvyšuje plánovaný odchod Joan Hollowayové. Jeden z Britů, mladý brilantní manažer Guy Mackendrick, má vystřídat Lanea Pryce na jeho postu. Bizarní průběh Joaniny rozlučky však dá událostem zcela nečekaný směr.

    Dvacátého třetího sedmý / Seven Twenty Three - 30.8.2016 - 20:20 - 46 min.

    Don Draper se stane hrdinou dne, když do jeho kanceláře přijde hotelový magnát Conrad Hilton, ale brzy zjistí, že každý úspěch má svou cenu. Betty také využije náhodného setkání a požádá Henryho Francise z kanceláře guvernéra Rockefellera o pomoc při záchraně místní vodní nádrže. Peggy se rozhodne odmítnout nabídku Ducka Phillipse na změnu zaměstnání, ale vrátka nechává otevřená …

    Dárek na památku / Souvenir - 6.9.2016 - 20:20 - 46 min.

    Henry Francis využije svého vlivu a pomůže Betty, ovšem nedělá to kvůli záchraně vodní nádrže. Don má spoustu práce, protože ho Hilton posílá na časté služební cesty. Když se naskytne příležitost navštívit Řím, Betty impulzivně odjede s ním. Nudící se Pete Campbell se galantně nabídne, že vyřeší problém chůvy ze sousední rodiny.

    Před úsvitem / Wee Small Hours - 13.9.2016 - 20:20 - 45 min.

    Don se moc nevyspí, jednak kvůli malému Geneovi, jednak kvůli nočním telefonátům náročného Conrada Hiltona. Sal Romano se vžívá do role režiséra reklamních filmů, ale jeho elán brzy dostane studenou sprchu. Málem se prozradí Bettyin zájem o Henryho Francise a Don při jedné z časných cest do práce potká Sallyinu bývalou učitelku Suzanne Farrellovou.

    Modrá barva / The Color Blue - 20.9.2016 - 20:20 - 46 min.

    Donovo ego utrpí, když Hilton smete ze stolu první návrhy na mezinárodní kampaň. Lane Pryce musí přetrpět další tirády své ženy ohledně života v New Yorku a telefonicky se dozvídá, že tamější zájmy londýnského vedení nemusejí trvat věčně. Donův vztah k Suzanne trochu zkomplikuje setkání s jejím bratrem, ale hlavní událostí se stává připravovaná oslava čtyřicátého výročí Sterling Cooper.

    Cikánka a tulák / The Gypsy and the Hobo - 27.9.2016 - 20:20 - 46 min.

    Do Rogerovy kanceláře po letech přijde jeho dávná láska Annabelle, ale nedostane to, co chce, ani obchodně, ani soukromě. Joanin manžel Greg z nouze koketuje s psychiatrií, ale pak se rozhodne k radikálnímu kroku. Betty stále víc uvažuje o budoucnosti vzhledem k tomu, co objevila v Donově zamčeném šuplíku. Dojde ke konfrontaci a Don přizná barvu ohledně své totožnosti.

    Dospělí / The Grown Ups - 4.10.2016 - 20:20 - 45 min.

    Rogerova dcera je v den své svatby nervózní, což se ještě zhorší, když přijdou zprávy o atentátu na prezidenta Kennedyho. Nastalou událostí jsou všichni zaskočeni. Svatba se nakonec ale přece jen koná. Zúčastní se jí i Don s Betty, i když je jasné, že jejich manželství směřuje do zatím největší krize.

    Zavřete dveře a posaďte se / Shut the Door. Have a Seat - 11.10.2016 - 20:20 - 46 min.

    Blíží se Vánoce. Don se od Conrada Hiltona dozvídá o úmyslech PPL a informuje Rogera i Berta. Všichni vědí, že nastává krizová situace a že musí především držet pohromadě. Nečekaného spojence naleznou ve frustrovaném Laneu Pryceovi, který už má dost tichého přikyvování. Předvánoční víkend je v kanceláři Sterling Cooper mimořádně rušný.

     


    Hlavní
    ID                                       : 1 (0x1)
    Celý název a cesta                       : U:\Upload\Šílenci z Manhattanu III\01 Mimo město.ts
    Formát                                   : MPEG-TS
    Velikost souboru                         : 1,25 GiB
    Duration/String                          : 45mn 24s
    Celkový BitRate                          : 3 941 Kbps

    Video
    ID                                       : 256 (0x100)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Formát                                   : AVC
    Formát/                                  : Advanced Video Codec
    Format_Profile                           : Main@L3.1
    Format_Settings_CABAC/String             : Ano
    Format_Settings_RefFrames/String         : 2 frame
    Format_Settings_GOP                      : M=4, N=50
    CodecID                                  : 27
    Duration/String                          : 45mn 24s
    Bit rate                                 : 3 500 Kbps
    Šířka                                    : 1 280pixely
    Výška                                    : 720pixely
    Poměr stran                              : 16:9
    Frame rate                               : 25,000 fps
    ColorSpace                               : YUV
    ChromaSubsampling                        : 4:2:0
    BitDepth/String                          : 8 bits
    ScanType/String                          : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame)                       : 0.152
    StreamSize/String                        : 1,15 GiB (92%)

    Audio
    ID                                       : 257 (0x101)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Formát                                   : AAC
    Formát/                                  : Advanced Audio Codec
    Format_Version                           : Version 4
    Format_Profile                           : LC
    MuxingMode                               : ADTS
    CodecID                                  : 15
    Duration/String                          : 45mn 24s
    Bit rate                                 : 126 Kbps
    Kanál(y)                                 : 2 kanály
    Channel positions                        : Front: L R
    Sampling rate                            : 48,0 KHz
    Video delay                              : 21ms
    StreamSize/String                        : 40,8 MiB (3%)

    Menu
    ID                                       : 4096 (0x1000)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Duration/String                          : 45mn 24s
    List/String                              : 256 (0x100) (AVC) / 257 (0x101) (AAC)
    ServiceName                              : Service01
    ServiceProvider                          : FFmpeg
    ServiceType                              : digital television









    tibie, jankoondovcik,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.389 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 12:02
    sql

    TOPlist